2 éve készül a weblapom…

Rózsahegyi Áron weblapmarketing,com kész a responsive weblapom

Végre elkészült a weblapom (egy része)! Őszintén megvallva elég erősen háttérbe volt szorítva, büdösül halogattam, de csak nem bízhattam rá másra, ha már ezzel (is) foglalkozom. Már nagyon ciki volt, hogy nem tudtam legalább a weblap munkáimat egy helyen összegyűjtve bemutatni az ügyfeleimnek.

Döntést hoztam és újult erővel és nem kevés HMAX8-al nekivágva a 2020-as esztendőnek, ezt a projektet is elővettem, leporoltam és olyan állapotba hoztam, hogy legalább ki lehessen tenni. Ez az 1.0-as verzió. Olyan amilyen… de legalább valamilyen. 

A kész jobb mint a tökéletes. 

Amúgy pedig egy weblap sosincs kész, az nem egy festmény! Ezzel jó ha tisztában van mindenki. Persze amire figyelmet irányítunk oda energia is áramlik és csak úgy zúdultak közben a fejembe a jobbnál jobb gondolatok, ötletek, melyeknek egy részét már be is építettem, de még rengeteg vissza van.

A blogolás is ennek a hozadéka, magamnak még sosem csináltam, és hát azt kell, hogy mondjam, hogy az írást azt élvezem, de a saját magam feltüntetése, megjelenítése, az azért durván komfortzónán kívül van. Nem baj majd megszokom, de hiszem, hogy csak így lehet bevállalni bármit is, amivel foglalkozunk. 100% elköteleződés!
Lassan kellene jönniük a videóknak is, mert a Facebook algoritmusa kiemelten kezeli a videós tartalmakat. Az első pár darab az tuti gáz lesz, de majd az 20. az sokkal profibb.

Tudtad?

Sokkal nagyobb elérést produkálnak a Facebook-on a videók mint a képi anyagok!

Nézz szét az új weblapomon, tekintsd meg az általam készített mobilbarát weboldalakat, kukkants bele a logó szekcióba is, ott találsz jó pár olyant ami megvalósult és olyanokat is ami megmaradt tervnek, koncepciónak.

Ha van weblappal kapcsolatos kérdésed akkor hívj fel nyugodtan, ha pedig valamilyen grafikai ötletet szeretnél megvalósíttatni, egy új logóra van szükséged, vagy a régit kívánod kicsit felfrissíteni, akkor kérj egy árajánlatot az elérhetőségeim valamelyikén.

Ja hoppá! – Kedveld a Facebook oldalamat és kövess az Instagram-on is!

További cikkek