Rólam

De jó, hogy itt vagy! Rózsahegyi Áron vagyok és üdvözöllek a weboldalamon! 

Imádok kreatívan alkotni, imádok egy jól sikerült munkámban gyönyörködni.
Már gyerekkoromban is rengeteg időt töltöttem legózással, szabadkézi rajzolással, színezéssel, vagdosással, ragasztással.
Amikor a 90′-es évek végén berobban a multimédiás számítástechnika, akkor teljesen lenyűgözött, és magával ragadott, a rabja lettem.
1998-ban készítettem az első weblapomat, még kizárólag HTML kódolással. (Sajnos már nincs meg, de az 500 oldalas könyv az igen, amiből tanultam).

A webes dolgok a főiskola mellett is megmaradtak hobbinak, de sokáig az építőiparban dolgoztam alkalmazottként. 2016-ban azonban hoztam egy komoly döntést. Többet szerettem volna lenni a családommal és a kislányommal, ezért homoffice-ra váltottam és elkezdtem építeni a szabadúszó online marketing kivitelezői karrieremet.

Folyamatosan képzem magam és a kreatív munkák mellé lassan beépült a “legózás” is, az email marketing automatizálás, hírlevél rendszerek, folyamatok.

Egyszerűen, imádom a brand-eket, az arculatokat, a minőségi megjelenést, a marketinget, a kommunikációt, a közösségi médiát és amikor a háttérfolyamatok egymásra épülnek, összeállnak és együtt, egymásra épülve működnek!
Akit lehet, azt követek és folyamatosan képzem magam!

Ha még nem láttad, akkor mindenképpen nézd meg a referenciáimat!

Ha kérdésed van, akkor pedig vedd fel velem a kapcsolatot, biztos vagyok benne, hogy tudok mondani hasznos tippet, tuti tanácsot számodra és még az is lehet, hogy egyszer együtt dolgozunk majd egy projekteden… Én már várom!

Rózsahegyi Áron

Kérdésed van? Várom a jelentkezésedet, lépj velem kapcsolatba!

Rózsahegyi Áron
+36 20 922 9797
hello@weblapmarketing.com
Cím: 7700 Mohács, Orgona u. 19.

sybell

-12% Sybell kupon – AKCIÓS tárhely és domain név ügyintézés

-12%-os AKCIÓS kupon a Sybell tárhelyszolgáltatónál!Kattints ide és kezd meg a vásárlási folyamatot!A fizetés során használd a C2DIQTUI43 promóciós kódot, kupont, kuponkódot! FELHASZNÁLOM A 12%-os KUPONT Ha nem akarsz a bajlódni a tárhely szolgáltatónál a rendelési, regisztrációs folyamattal, a domain levédéssel, akkor szívesen segítek neked. Lefolytatom a procedúrát helyetted (természetesen minden a te nevedre kerül)

Tovább olvasom »
Kata Akció - weblap féláron

KATA AKCIÓ – Weblap féláron 50% ingyenes marketing tanácsadás

A KATA változások miatt egy óriási weblap AKCIÓVAL várlak!Minden új weblapra -50% kedvezményt adok, az árakat és az árlistát ide kattintva éred el. (A weblapon feltűntetett árakból még a fele lejön!) Egy kis meglepetéssel is szeretnék szolgálni az akción felül! + AJÁNDÉK 1 órás (60 perces) ingyenes online marketing tanácsadás! A pontos tartalomhoz és a végleges

Tovább olvasom »
dühös feketehajú hölgy

KATA módosítás – 40% -os átalányadó KALKULÁTOR

Picit körbejártam a témát, hogy online marketing kivitelezőként, grafikusként miként érinthet a KATA változás. Készítettem Excel-ben egy 40%-os ÁTALÁNYADÓ KALKULÁTORT, mely szabadon letölthető. Igazából ez az 1.0-ás verzió. Adószakértő nem vagyok, de a számok azok stimmelnek a táblázatban. A források az alábbi oldalakon találhatók, hasznos weblapok és cikkek: Adózóna kalkulátor Átalányadózás 2022 – Jobb, mint a

Tovább olvasom »
woprdpress weboldal karbantartás alatt

Weboldal karbantartás – Ezért fontos a WordPress oldalad frissen tartása

Tartalomjegyzék Tudjuk jól, amit nem használunk, nem gondozunk, az beáll, elromlik, berozsdásodik, idővel elsatnyul. Ez ugyan úgy igaz egy autóra, kerékpárra, izomzatra és a weblapra is. Ez egy univerzális törvény. A weblapot is gondozni, ápolni kell, frissen kell tartani. Főleg igaz ez egy WordPress weboldalra, weblapra, ami szinte heti pluginfrissítéseket igényel! Függetlenül attól, hogy vállalkozásod

Tovább olvasom »
Rózsahegyi Áron weblapmarketing,com kész a responsive weblapom

2 éve készül a weblapom…

Végre elkészült a weblapom (egy része)! Őszintén megvallva elég erősen háttérbe volt szorítva, büdösül halogattam, de csak nem bízhattam rá másra, ha már ezzel (is) foglalkozom. Már nagyon ciki volt, hogy nem tudtam legalább a weblap munkáimat egy helyen összegyűjtve bemutatni az ügyfeleimnek. Döntést hoztam és újult erővel és nem kevés HMAX8-al nekivágva a 2020-as esztendőnek,

Tovább olvasom »