Rólam

De jó, hogy itt vagy! Rózsahegyi Áron vagyok és üdvözöllek a weboldalamon! 

Imádok kreatívan alkotni, imádok egy jól sikerült munkámban gyönyörködni.
Már gyerekkoromban is rengeteg időt töltöttem legózással, szabadkézi rajzolással, színezéssel, vagdosással, ragasztással.
Amikor a 90′-es évek végén berobban a multimédiás számítástechnika, akkor teljesen lenyűgözött, és magával ragadott, a rabja lettem.
1998-ban készítettem az első weblapomat, még kizárólag HTML kódolással. (Sajnos már nincs meg, de az 500 oldalas könyv az igen, amiből tanultam).

A webes dolgok a főiskola mellett is megmaradtak hobbinak, de sokáig az építőiparban dolgoztam alkalmazottként. 2016-ban azonban hoztam egy komoly döntést. Többet szerettem volna lenni a családommal és a kislányommal, ezért homoffice-ra váltottam és elkezdtem építeni a szabadúszó online marketing kivitelezői karrieremet.

Folyamatosan képzem magam és a kreatív munkák mellé lassan beépült a „legózás” is, az email marketing automatizálás, hírlevél rendszerek, folyamatok.

Egyszerűen, imádom a brand-eket, az arculatokat, a minőségi megjelenést, a marketinget, a kommunikációt, a közösségi médiát és amikor a háttérfolyamatok egymásra épülnek, összeállnak és együtt, egymásra épülve működnek!
Akit lehet, azt követek és folyamatosan képzem magam!

Ha még nem láttad, akkor mindenképpen nézd meg a referenciáimat!

Ha kérdésed van, akkor pedig vedd fel velem a kapcsolatot, biztos vagyok benne, hogy tudok mondani hasznos tippet, tuti tanácsot számodra és még az is lehet, hogy egyszer együtt dolgozunk majd egy projekteden… Én már várom!

Rózsahegyi Áron

Kérdésed van? Várom a jelentkezésedet, lépj velem kapcsolatba!

Rózsahegyi Áron
+36 20 922 9797
hello@weblapmarketing.com
Cím: 7700 Mohács, Orgona u. 19.

Facebook Professzionális mód

Facebook Professzionális mód – Egy tuti márkaépítési TRÜKK, amit azonnal elkezdhetsz

Mi a Facebook személyes profilnál a „Professzionális mód”? A Facebook Professzionális mód (Professional Mode) egy olyan funkció, ami lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy szélesebb körben osszák meg tartalmaikat, és jobban bevonják közönségüket, miközben hozzáférnek olyan eszközökhöz, amelyek segítenek a márkájuk építésében és a bevételeik növelésében. Ez a mód különösen hasznos lehet azoknak a személyeknek és

Tovább olvasom »
Hello WP, HelloPack

Hello WP – HelloPack – Prémium PRO WordPress bővítménycsomag, plugin-ok webszerkesztőknek

Ha webes, online vállalkozáson, weblapkészítésen  gondolkodsz, akkor az alábbi bővítménycsomag kötelező a számodra. Nélkülözhetetlen társad lesz a mindennapokban!Ár / érték arány világbajnok, akkor ha Elementorral, vagy DIVI-vel szeretnéd a WordPress weboldalakat építeni, szerkeszteni.Egy teljesen legális, hosszútávú megoldás, egy igazi svájcibicska, amit beépíthetsz az üzletedbe. Rendkívül jó ajánlatot fogsz tudni adni a segítségével az ügyfeleid számára.

Tovább olvasom »
Wordpress ACF , WP All Export Proval

WordPress ACF importálás WP All Export Pro-val | tutorial videó

Ebből a videóból megtudhatod, hogy miként tudod az Advanced Custom Fields-el (ACF) létrehozott tartalmaidat átvinni másik WordPress oldalra. Az oktatóvideó lépésről lépésre bemutatja az exportálás és az importálás folyamatát. Az alábbi prémium WordPress bővítmények lesznek a segítségedre: ➡️ ACF – Advanced Custom Fields PRO ➡️ WP All Export Pro + WPAE ACF addon ➡️ WP

Tovább olvasom »
Gmail

Email káosz – Így lesz átlátható a Gmail fiókod!

https://youtu.be/JTPCum-Akno Neked is káosz uralkodik a Gmail fiókodban. Ha szeretnél  átlátható és rendezett email fiókot, akkor gyere és tarts velem.Ha úgy érzed, elveszel a rengeteg e-mail között, ne aggódj, nem vagy egyedül! De most megosztok veled néhány tuti tippet, ami segít abban, hogy mindig átlátható és rendezett legyen a levelezésed. Üdvözöllek a Gmail címkézés és

Tovább olvasom »
Wordpress Elementor pricing table

WordPress Elementor pricing table létrehozása plugin nélkül oktatóvideó | tutorial

Az alábbi oktatóvideóban bemutatom neked, hogy miként tudsz Te is létrehozni a WordPress-ben Elementorral a képen látható pricing table-t (ártáblázatot). Teljesen a nulláról építkezünk és CSS-en kívül semmilyen plugint nem használunk fel. A videóból tanultak alapján bármilyen táblát létre fogsz tudni hozni, egyszerűen, gyorsan.A továbbiakban határt, csak a saját elképzeléseid fognak szabni. Ha nincs ötleted

Tovább olvasom »
sybell

-12% Sybell kupon – AKCIÓS tárhely és domain név ügyintézés

-12%-os AKCIÓS kupon a Sybell tárhelyszolgáltatónál!Kattints ide és kezd meg a vásárlási folyamatot!A fizetés során használd a C2DIQTUI43 promóciós kódot, kupont, kuponkódot! FELHASZNÁLOM A 12%-os KUPONT Ha nem akarsz a bajlódni a tárhely szolgáltatónál a rendelési, regisztrációs folyamattal, a domain levédéssel, akkor szívesen segítek neked. Lefolytatom a procedúrát helyetted (természetesen minden a te nevedre kerül)

Tovább olvasom »
Kata Akció - weblap féláron

KATA AKCIÓ – Weblap féláron 50% ingyenes marketing tanácsadás

A KATA változások miatt egy óriási weblap AKCIÓVAL várlak!Minden új weblapra -50% kedvezményt adok, az árakat és az árlistát ide kattintva éred el. (A weblapon feltűntetett árakból még a fele lejön!) Egy kis meglepetéssel is szeretnék szolgálni az akción felül! + AJÁNDÉK 1 órás (60 perces) ingyenes online marketing tanácsadás! A pontos tartalomhoz és a végleges

Tovább olvasom »
woprdpress weboldal karbantartás alatt

Weboldal karbantartás – Ezért fontos a WordPress oldalad frissen tartása

Tartalomjegyzék Tudjuk jól, amit nem használunk, nem gondozunk, az beáll, elromlik, berozsdásodik, idővel elsatnyul. Ez ugyan úgy igaz egy autóra, kerékpárra, izomzatra és a weblapra is. Ez egy univerzális törvény. A weblapot is gondozni, ápolni kell, frissen kell tartani. Főleg igaz ez egy WordPress weboldalra, weblapra, ami szinte heti pluginfrissítéseket igényel! Függetlenül attól, hogy vállalkozásod

Tovább olvasom »