Üdvözöllek az időpontfoglalási rendszeremben, nagyon ürülök, hogy itt vagy!

Ha idáig eljutottál, akkor nagy valószínűséggel már van jónéhány információd a HLBS cégről, annak unikális termékeiről és az egyedülálló kifizetési rendszeréről is. Ideális esetben már láttál egy kb. 60 perces információátadásos ellőadást és talán már terméktapasztalattal is rendelkezel. Ha így van akkor  bizonyára további kérdéseid  is vannak.

Pont ezért hoztam létre ezt a foglalási rendszert, hogy egyeztetni tudjunk egy beszélgetést, ahol további információkkal szolgálhatok.

Én a személyes találkozóban hiszek, de sajnos jelenleg annak több akadálya is van, hogy leüljünk egymással egy kávé vagy tea mellett beszélgetni.
Lehet, hogy több száz kilóméterre vagyunk egymástól és a covid is fel fel bukkan.

Ezért én úgy gondolom, hogy egy videóhívás pont tökéletes választás lehet, ahhoz, hogy személyesen is megismerjük egymást. Talán ez a legrugalmasabb és nem kell az utazással sem vesződni. Kényelmesen bárhonnan lebonyolítható, de azért tanácsos egy félreeső csendes helyet vállasztani, ahol nincsennek zavaró körülmények!

A statisztikák azt mutatják, hogy a nagy többség könnyedén használja a Messengert és a Zoom appot. Éppen ezért én is ezeket használom, de nyitott vagyok más platformok használatára is.

Kérlek válassz egy időpontot!