Quiz test

[tqb_quiz id='3871']

Üdvözöllek a blogomon!

Rózsahegyi Áron vagyok és éppen az alkalmazotti munkaviszonyból tartok az önmegvalósítás felé vezető kalandos út valamely kilométerkövénél, rengeteg tapasztalással, munkával és folyamatos önképzéssel a hátam mögött. Ebbe az érzelmekkel teli utazásba szeretnélek téged is beengedni és átadni a tapasztalataimat, a tudásommal segíteni, szolgálatodra lenni. Megosztani, ami eddig történt, ami éppen most történik és azt, amiről még nem is tudok, ami még csak a jövő. 

Nem tudom, merre visz pontosan az utam, de a célokat kitűztem, melyeket látok is a képzeletbeli mozivásznamon. Nyilván lesznek kanyarok, útelágazások, hegytetők, pihenők és völgyek is, de készen állok! Folyamatosan rugdosom a saját seggemet kifelé a komfortzónámból, mert nincs más lehetőségem. A lúzerzónában nagy dolgok még nem történtek! Ennyi! Minden csak egy döntés. De annak a döntésnek komolynak kell lennie. Nem a nagysága, az most nem fontos. Hanem az, hogy ha eldöntötted, akkor végig viszed! Megcsinálod és kész! Bárki bármit mond!

Jesszusom már megint bele mentem, pedig ez mind, mind egy önálló téma, ami megér egy bejegyzést. Na ezért lett ez a blog!

Hiszem, hogy a siker tanulható, melyhez az út a szokásaink megváltoztatásán keresztül vezet!

Blogomban lesz szó családról, munkáról, egészségről, sok-sok személyiségfejlesztésről, online- és network marketingről, számítástechnikai LifeHack tippekről, trükkökről.
Tarts velem!

Kíváncsi vagy, hogy mikor kezdtem el élni, mi volt az, ami „átkapcsolta” az agyamat?

Iratkozz fel a blogértesítő hírlevelemre és már küldöm is, hogy számomra minek a felismerése volt az, ami a legnagyobb változást indította el az életemben!

Ne maradj le semmiről!

Add meg az email címedet és küldöm a friss blogcikkeket.

Kérdésed van? Várom a jelentkezésedet, lépj velem kapcsolatba!

Rózsahegyi Áron
+36 20 922 9797
hello@weblapmarketing.com
Cím: 7700 Mohács, Orgona u. 19.

Facebook Professzionális mód

Facebook Professzionális mód – Egy tuti márkaépítési TRÜKK, amit azonnal elkezdhetsz

Mi a Facebook személyes profilnál a „Professzionális mód”? A Facebook Professzionális mód (Professional Mode) egy olyan funkció, ami lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy szélesebb körben osszák meg tartalmaikat, és jobban bevonják közönségüket, miközben hozzáférnek olyan eszközökhöz, amelyek segítenek a márkájuk építésében és a bevételeik növelésében. Ez a mód különösen hasznos lehet azoknak a személyeknek és

Tovább olvasom »
Hello WP, HelloPack

Hello WP – HelloPack – Prémium PRO WordPress bővítménycsomag, plugin-ok webszerkesztőknek

Ha webes, online vállalkozáson, weblapkészítésen  gondolkodsz, akkor az alábbi bővítménycsomag kötelező a számodra. Nélkülözhetetlen társad lesz a mindennapokban!Ár / érték arány világbajnok, akkor ha Elementorral, vagy DIVI-vel szeretnéd a WordPress weboldalakat építeni, szerkeszteni.Egy teljesen legális, hosszútávú megoldás, egy igazi svájcibicska, amit beépíthetsz az üzletedbe. Rendkívül jó ajánlatot fogsz tudni adni a segítségével az ügyfeleid számára.

Tovább olvasom »
Wordpress ACF , WP All Export Proval

WordPress ACF importálás WP All Export Pro-val | tutorial videó

Ebből a videóból megtudhatod, hogy miként tudod az Advanced Custom Fields-el (ACF) létrehozott tartalmaidat átvinni másik WordPress oldalra. Az oktatóvideó lépésről lépésre bemutatja az exportálás és az importálás folyamatát. Az alábbi prémium WordPress bővítmények lesznek a segítségedre: ➡️ ACF – Advanced Custom Fields PRO ➡️ WP All Export Pro + WPAE ACF addon ➡️ WP

Tovább olvasom »
Gmail

Email káosz – Így lesz átlátható a Gmail fiókod!

https://youtu.be/JTPCum-Akno Neked is káosz uralkodik a Gmail fiókodban. Ha szeretnél  átlátható és rendezett email fiókot, akkor gyere és tarts velem.Ha úgy érzed, elveszel a rengeteg e-mail között, ne aggódj, nem vagy egyedül! De most megosztok veled néhány tuti tippet, ami segít abban, hogy mindig átlátható és rendezett legyen a levelezésed. Üdvözöllek a Gmail címkézés és

Tovább olvasom »
Wordpress Elementor pricing table

WordPress Elementor pricing table létrehozása plugin nélkül oktatóvideó | tutorial

Az alábbi oktatóvideóban bemutatom neked, hogy miként tudsz Te is létrehozni a WordPress-ben Elementorral a képen látható pricing table-t (ártáblázatot). Teljesen a nulláról építkezünk és CSS-en kívül semmilyen plugint nem használunk fel. A videóból tanultak alapján bármilyen táblát létre fogsz tudni hozni, egyszerűen, gyorsan.A továbbiakban határt, csak a saját elképzeléseid fognak szabni. Ha nincs ötleted

Tovább olvasom »

Oszd meg az ismerőseiddel is!

Facebook
Skype
WhatsApp
Print